Clicky

Downloaden & Luisteren!  |  tw

Problemen met de pagina - GratisMuziekGids.com

Problemen AdBlock (Browser)

Een veel voorkomend probleem bij onder andere browser Google Chrome, met de extensie 'Adblock'.

Wanneer u de extensie Adblock heeft geinstalleerd voor Google Chrome, en u gaat naar http://www.GratisMuziekGids.com, krijgt u de volgende pagina te zien:

U ziet hier geen tekst, wanneer u geen Adblock gebruikt ziet u hier wel tekst, zoals het hoort.

Dit kunt u oplossen door middel van Adblock uit te schakelen. U klikt met de rechtermuisknop op het 'Adblock icoon' en vervolgens op 'Uitschakelen'.

Best Bekeken Categorieën

Best Bekeken